Retouren

Gekochte artikelen kunnen binnen 14 kalenderdagen na uw bezorgdatum worden geretourneerd. Na deze periode wordt de aankoop als definitief beschouwd. We kunnen geen omruiling aanbieden voor geretourneerde artikelen. Als je een andere maat of kleur van een specifiek artikel nodig hebt, moet je een nieuwe bestelling plaatsen.

 

Het terugsturen van een pakket is de verantwoordelijkheid van de afzender. Sticky Socks kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de beschadigde of zoekgeraakte zending. Gebreken dienen binnen 5 dagen na levering te worden gemeld.

 
Retourprocedure

Bent u niet tevreden over een artikel en wilt u het retourneren of ruilen, voeg dan het retourformulier toe dat u hier kan downloaden. Vul a.u.b. uw naam, ordernummer, de artikelen die u wilt retourneren en de reden van retournering in.

 

Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet geaccepteerd. Zorg ervoor dat uw retouradres duidelijk op het formulier staat voordat u uw retourpakket verzend. Zodra we je zending inclusief retourformulier hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag exclusief bezorgkosten binnen 14 werkdagen teruggestort.

 

Retouradres:

Sticky Socks
Achterom 100-C
1621KW Hoorn
Nederland

 
Retour voorwaarden
 • Retourzendingen dienen uitsluitend per post te worden verwerkt binnen 14 kalenderdagen na de bezorgdatum.
 • Originele labels en labels zitten nog aan het artikel vast.
 • Artikelen mogen niet gebruikt, gedragen of gewassen zijn.
 • Er zijn geen vlekken of geuren gevonden op de producten.
 • Het item is niet gerepareerd om eventuele schade te verbergen.
 • Het artikel wordt bewaard in de originele verpakking.
 • De klant is verantwoordelijk voor het risico van levering, evenals de verzendkosten voor retourzendingen. Sticky Socks raadt aan om het pakket aangetekend te versturen. Onvoldoende of onwettige retourzendingen worden niet geaccepteerd.
 • Product- en/of leveringsfouten dienen binnen drie dagen na de leveringsdatum te worden gemeld.
 • Gebreken dienen binnen 5 dagen na levering te worden gemeld.
 • Indien de ruil- en retourvoorwaarden niet voldoen, behoudt Sticky Socks zich het recht voor om de retourzending terug te sturen naar de afzender, waarna de afzender de bezorgkosten in rekening wordt gebracht.
 • Wil je een artikel ruilen? Dan dien je het naar ons terug te sturen zoals hierboven beschreven en plaats je een nieuwe bestelling in onze webshop voor het gewenste artikel.

Niet goed? Geld terug! – Hoe werkt dat?

We zijn overtuigd van de werking van onze sokken. Dus als je aan kan tonen dat de sokken niet naar behoren functioneren (afzakken en uitvallen) dan mag je de sokken binnen 14 dagen retourneren (kosten voor verzender) met het retourformulier. Wij zullen dan beoordelen waar het probleem ligt en zorgen voor een passende oplossing.