Over de sokken

Hieronder vind je meer informatie over hoe Sticky Socks zo goed blijven zitten en van welke materialen de babysokjes zijn gemaakt. Tevens geven we meer informatie over de siliconen die veilig zijn voor elke huid.

Nooit meer koude voeten voor je baby.

Elke ouder zal het herkennen; babysokjes die niet blijven zitten door de bewegelijkheid van jouw kleintje. Dit kan kruipen zijn, maar op veel jongere leeftijd ook gewoon trappelen of bewegen in bed of in de box.

Sticky Socks komt met een oplossing die voor iedereen werkt. Deze babysokjes zijn aan de binnenzijde van de elastische band voorzien van een laagje anit slip siliconen.

De anti-slip siliconen zijn hypoallergeen, vrij van schadelijke stoffen en zijn BPA vrij, PVC vrij en Phthalate vrij. Het is dus veilig in gebruik voor baby’s, kinderen en volwassenen. Zowel de sokjes als de siliconen zijn heel zacht en daardoor comfortabel voor een baby.

Dit is dé oplossing voor het afzakken van babysokjes! Naast dat Sticky Socks goed blijven zitten is er ook nagedacht over de uitstraling van de sokjes. De sokjes komen in diverse kleuren.

Reviews

Unieke techniek

Anti-slip zone aan de binnenzijde

Dankzij de speciale anti-slip zone aan de binnenzijde blijven Sticky Socks babysokjes stevig op hun plek zitten.

De anti-slip siliconen zijn hypoallergeen, vrij van schadelijke stoffen en zijn BPA vrij, PVC vrij en Phthalate vrij. Het is dus veilig in gebruik voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Bestellen

GOTS Gecertificeerd

Bio katoen

Sticky Socks worden gemaakt van het zachtste bio katoen (GOTS). De sokjes zijn van zeer hoge kwaliteit en superzacht!

Shoppen

Pak je voordeel

Voordeel packs

Kies een voordeel pack!
Sticky Socks babysokken komen in kleuren die prachtig afstemmen met de outfit van jouw kleintje.

Bekijk alle voordeel packs