Noordhollands Dagblad // Sticky Socks

Noordhollands Dagblad // Sticky Socks

Artikel van de week! Babysokken die niet steeds uitgaan. Uitvinding van jonge Hoornse ouders slaat aan

Beweeglijke baby’s zijn geen probleem voor de Sticky Socks van de Hoornse Mariëlle de Goijer (39) en Joran Middelberg (36).

Vanaf het moment dat dochter Mitzy (4) begon te bewegen, werden Mariëlle en Joran geconfronteerd met een van de grootste irritaties van ouders. Mitzy verloor haar sokjes en ze raakten overal in huis en onderweg kwijt. „Het is geen wereldprobleem, maar het is wel heel irritant”, stelt Mariëlle.

Het stel probeerde allerlei sokken uit, maar niets hielp. Dus bedachten ze zelf een oplossing voor dit probleem waarmee veel jonge ouders kampen. Dat werden de Sticky Socks.

 

Winkels

Vooralsnog zijn deze sokken alleen via de webshop (stickysocks.com) te verkrijgen. „Maar uiteindelijk zouden we ze heel graag in fysieke winkels willen hebben liggen. We hebben al wat gesprekken lopen”, melden de Hoornse uitvinders.

Na een artikel over de uitvinding in deze krant stromen de bestellingen binnen, waarmee volgens het stel wordt aangetoond dat het echt een probleem is waarmee veel ouders kampen.

Bron: Noordhollands Dagblad | Door: Frank Muntjewerff

Terug naar blog